2004:
Liigacup tuli takaisin muutaman vuoden tauon jälkeen kilpailukalenteriin ja joukkueet pelasivat neljässä neljän joukkueen alkulohkosta ja niistä voittajat selvisivät jatkoon. Finaalissa kohtasivat AC Allianssi ja FC Lahti. Ottelu oli samalla Jari Litmasen paluuottelu Suomen kentille. Pohjola Stadionilla pelattu ottelu päättyi lopulta rangaistuspotkukilpailussa AC Allianssin 7-5 (2-2, 0-1) -voittoon.
AC Allianssi pärjäsi mainiosti myös Veikkausliigassa tuona kautena sijoittuen Hakan jälkeen toiseksi. Hakan taival Liigacupissa sitä vastoin päättyi jo alkulohkovaiheeseen.
2005:
Seuraavana Liigacupissa nähtiin sellainen uudistus, että Ykkösen joukkueista FC Honka ja FC Hämeenlinna osallistuivat myös mukaan kilpailuun. Jälleen joukkueet jaettiin neljään lohkoon joista kaksi parasta selvisivät jatkoon. Finaalissa nähtiin edellisvuoden uusinta, kun AC Allianssi ja FC Lahti ottivat jälleen yhteen. Allianssi oli tälläkin kertaa vahvempi, tällä kertaa numeroin 3-1 (1-1).
Liigacupin voitto jäikin Allianssin kauden ainoaksi valonpilkahdukseksi, sillä myöhemmin rahavaikeuksiin ajautunut seura myytiin kiinalaiselle liikemies Herra Ye:lle ja loppu onkin suomalaista jalkapallohistoriaa. Sarjassa vantaalaiset sijoittuivat kuitenkin seitsemänneksi.
MYPA valloitti historiansa toistaiseksi ainoan kerran Veikkausliigan mestaruuden tuona vuonna. Liigacupissa myllykoskelaiset eivät kuitenkaan menestyneet, sillä vaikka MYPA voitti oman alkulohkonsa, tyssäsi sen tie Allianssin käsittelyssä puolivälierissä.
2006:
Vuoden 2006 Liigacup pelattiin kahdessa seitsemän joukkueen lohkossa josta neljä parasta eteni jatkoon. Lopulta finaalissa kohtasivat KuPS ja FC KooTeePee. Kuopiolaiset nappasivat 2-1 –voiton ottelussa.
Liigacupin voitto ei kuitenkaan kantanut sarjakauteen saakka. KuPS jäi sarjassa viimeiseksi ja putosi Ykköseen. Veikkausliigan tuona vuonna voittanut Tampere United voitti Liigacupissa oman lohkonsa, mutta KooTeePee voitti tamperelaiset puolivälierissä.
2007:
Liigacup pelattiin samalla systeemillä kuten edellisvuonna ja finaaliin raivasivat lopulta tiensä FC Lahti ja FC Inter. Tasainen ottelu venyi aina rankkareille asti jonka lahtelaiset veivät nimiinsä.
Lahti sijoittui Veikkausliigassa lopulta kahdeksanneksi. TamU juhli toista kertaa peräkkäin Veikkausliigan mestaruutta, mutta Liigacupissa matka jäi jälleen puolivälieriin.
2008:
Liigacup jatkui tutulla pelitavalla ja finaalissa nähtiin turkulaisjoukkueiden välienselvittely. Voittajaksi selviytyi FC Inter 1-0 numeroin, joka nappasi näin ensimmäisen pokaalinsa.
Myöhemmin Interistä tuli ensimmäinen joukkue joka voitti ensin talvella Liigacupin ja juhli kauden päätteeksi Veikkausliigan mestaruutta.
2009:
Vuonna 2009 Liigacup jatkui entiseen malliinsa ja finaaliin raivasivat tiensä Tampere United ja HJK. TamU voitti ottelun lopulta kahdella Jonne Hjelmin maalilla ja voitto oli samalla tamperelaisille sen historian ensimmäinen Liigacupissa.
Veikkausliigassa TamU:lle osui kuitenkin vaisumpi vuosi, sillä manselaiset jäivät seitsemänneksi. HJK sai Liigacupin finaalitappiolleen balsamia kuittaamalla Veikkausliigan mestaruuden.
2010:
Liigacupin kilpailumuoto pysyi jälleen samana, mutta tällä kertaa finaalissa nähtiin uudet joukkueet, kun FC Honka ja JJK selvittivät tiensä finaaliin. Espoolaiset nappasivat ensimmäisen pokaalinsa voittamalla JJK:n rangaistuspotkukilpailussa.
Honka menestyi myös Veikkausliigassa, kun se sijoittui neljänneksi. Veikkausliigan voittanut HJK putosi sen sijaan puolivälierissä FF Jarolle.
2011:
Liigacup jatkoi totutulla pelitavalla ja keväällä finaalissa nähtiin skandaalien riepottelema Tampere United sekä FC Honka. 0-3 finaalitappio Hongalle jäi TamU:n historian viimeiseksi otteluksi.
Liigacupin mestaruus tuskin espoolaisia juuri syksyllä lohdutti, sillä mitalisija ja himoittu eurocupin paikka jäi parin minuutin päähän. Viime kauden mestari HJK sen sijaan putosi Liigacupissa välierissä TamU:lle rankkarikisassa.
Kymppipaikka / Toimitus