Domagoj Abramovic palaa Interiin

03.2.2011

FC Inter on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen kroatialaisen Domagoj Abramovicin kanssa. 29-vuotias hyökkääjä pelasi edellisen kerran seurassa kaudella 2008, jonka jälkeen hän siirtyi Kreikkaan. Siellä hän ehti pelata Kreikan korkeimmalla sarjatasolla Thrasyvoulos Fylisissä ja toisella tasolla Olympiakos Volosissa sekä Pierikos Katerinissa ennen paluutaan Suomeen.

Abramovicin edellinen vierailu Interissä oli vain kolmen kuukauden mittainen, mutta silti menestyksekäs. Abramovic teki pelaamissaan 12 Veikkausliigan ottelussa seitsemän maalia ja oli vahvasti mukana varmistamassa Interille sen ensimmäistä liigamestaruutta.

Interin päävalmentaja Job Dragtsma oli tyytyväinen Abramovicin paluun varmistuttua keskiviikkona. Valmentajan mukaan joukkue ei kuitenkaan ole vielä täysin valmis.

- Otan hänet erittäin mielelläni takaisin joukkueeseen, koska tiedämme, mitä saamme. Abramovic on juuri sellainen hyökkääjä, jota olemme etsineet. Hän tuntee pelaajat ja pelityylin, joten myös sopeutumisen pitäisi olla ongelmatonta, hollantilaisvalmentaja arvelee Interin verkkosivuilla.

- Etsimme kuitenkin vielä ainakin yhtä hyökkäyspään pelaajaa, koska tarvitsemme lisää erilaisia vaihtoehtoja pelaamiseemme, Dragtsma kertoo.

Lähde: www.fcinter.fi