KuPS:n naisille uusia sopimuksia

KuPS:n naisille uusia sopimuksia

25.4.2019

Naisten Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta tätä pelikautta varten.

Maalivahti Elsa Sulku ja keskikenttäpelaaja Anna-Stiina Simonen liittyvät kuopiolaisjoukkueen riveihin uusina sopimuspelaajina. KuPS on aloittanut liigakauden lupaavin ottein ja uudet sopimukset tuovat lisää monipuolisuutta joukkueen laajaan pelaajarosteriin.

Sulku on pelannut yhteensä neljä sarjakautta Naisten Liigassa ja liittyy innokkain mielin KuPS-joukkueen riveihin.

- On kiva olla osa oman seuran historiaa. Uskon, että tämä seurafuusio on hyvä asia ja edistää naisten edustusjalkapalloa Kuopiossa, Sulku toteaa KuPS:n sivuilla.

- Olen joukkueen kokenein maalivahti ja toivon tietenkin peliaikaa. Meidän joukkueemme on nälkäinen ja voitontahtoinen ja se haluaa kehittyä eteenpäin. Maalivahtivalmentaja Jori Särkän vetämät treenit ovat sähäkkää ammattimaista tekemistä ja tykkään hänen harjoitteistaan, Sulku sanoo.

Simonen on 15-vuotias Pallokissojen kasvatti. Hän viihtyy keskikenttäpelaajan tai hyökkäävän pelaajan roolissa kymppipaikalla ja on ollut jo mukana maajoukkueryhmässä. Nuori pelaaja on tehnyt tällä kaudella oman liigadebyyttinsä pelaten KuPS-joukkueen kahdessa viimeisimmässä liigapelissä.

- Anna-Stiina on pelannut tosi kypsästi kaksi liigapeliään ja hän vaikuttaa henkisesti aika valmiilta näihin ympyröihin, KuPS-joukkueen päävalmentaja Ollipekka Ojala iloitsee.

www.kups.fi