(C) SPL

Pertti Alaja palaa työtehtäviin

03.4.2017

Suomen Palloliiton puheenjohtajan Pertti Alajan sairasloma päättyy huhtikuun alkuun, hän on mukana ensi alkuun Helsingissä järjestettävässä UEFA:n kongressissa.

Alajalla todetun syöpäsairauden hoitosuunnitelmassa seuraa yhdeksän viikkoa kestäneiden sytostaattihoitojen jälkeen ns. palautumisjakso, jona aikana tehdään muutamia lisätutkimuksia ennen toukokuulle suunniteltua leikkausta. Sen tarkka päivämäärä selviää myöhemmin.

- Olen iloinen, että pystyn olemaan liiton puheenjohtajan isännöimässä UEFA:n kongressia nyt tiistaina ja keskiviikkona Helsingissä.  Vierainamme ovat eurooppalaisen jalkapalloperheen päättäjät samoin FIFA:n puheenjohtaja ja pääsihteeri sekä johtavat jalkapallopäättäjät muista maanosaliitoista. UEFA:n kongressi on osa liittomme 110-vuotisjuhlallisuuksia ja Suomen 100-vuotisjuhlintaa, Alaja muistuttaa Palloliiton tiedotteessa.

- Poissaoloni ajan liiton puheenjohtajatehtävistä on ansiokkaasti huolehtinut varapuheenjohtajamme Markku Lehtola.  Nyt yhdessä sovimme miten jaamme vastuitamme ennen leikkaustani toukokuussa. Ensimmäinen kotimainen tehtäväni on kuitenkin juhlapuhe lauantaina 8.4. Sääksjärven Loiskeen 70-vuotisjuhlissa, Alaja kertoo.

Lähde: Palloliiton tiedote