Kärkijoukkueet voittoihin Ykkösessä

01.7.2018

Ykkösessä pelattiin perjantain ja lauantain aikana täysi kierros. HIFK piti paikkansa keulilla ja KPV nousi derbyvoiton myötä toiseksi.

HIFK piti asemansa kärjessä, kun se voitti kotonaan AC Oulun selvästi 3-0 (1-0). Tuomas Mustonen kuritti entistä seuraansa maalilla ja Tuukka Kurki iski lopussa kaksi maalia. RantaDerbyssä KPV oli vahvempi Jaroa 1-0 (1-0)-numeroin. Ottelun ainokaisen viimeisteli Kalle Multanen.

Haka ja EIF tasasivat pisteet 1-1 (0-0)-numeroin. Marco Paunovic vei Hakan johtoon toisen puoliajan alussa, mutta Jacob Bushue tasoitti reilu minuuttia myöhemmin. FC KTP pääsi voiton makuun AC Kajaania vastaan. Cristian Lasso vei AC Kajaanin johtoon, mutta Aleksi Pahkasalon kaksi maalia nostivat kotkalaiset taukojohtoon. Lasso tasoitti pelin toisen puoliajan alkuun, mutta kotkalaisten sankariksi nousi Quincy Osei, joka iski voittomaalin viime hetkillä.

Perjantaina JJK ja Klubi 04 tasasivat pisteet 1-1 (1-1)-numeroin. JJK:n maali merkittiin Mikko Manniselle ja Jyri Kiuru vastasi tasoituksesta.

Sarjataulukossa HIFK piti asemansa kärjessä ja KPV nousi kakkoseksi ohi EIF:n ja Jaron. KTP sen sijaan nousi JJK:n ohitse. Ykkönen jatkuu ensi viikolla.