MYPA:sta tuttu venäläishyökkääjä VPS:n testiin

Vaasan Palloseura testaa tällä viikolla hyökkääjä Maksim Votinovia. Kookas venäläinen pelaa myös lauantain harjoitusottelussa FC Hakaa vastaan.

Juha Pirinen talvestaan MYPAn riveissä: ”Se oli tuskallista aikaa”

23-vuotias Juha Pirinen siirtyi täksi kaudeksi RoPS:n riveihin MYPAsta.

Pikkuhuuhkajille hieno voitto

Suomen alle 21-vuotiaat voittivat Kazakstanin 3-0-lukemin Talin hallissa. Suomen maaleista vastasivat Vahid Hambo kahdesti ja Fredrik Lassas.

Tähden kynästä

1 2 3 4 5 6 7 ... 9 »

Täydellinen maailma – ”Urheilu ja koulu ne yhteen sopii”
25.3.2015
9:19

Suomalainen koulujärjestelmä on tutkitusti yksi maailman parhaista, mutta terveyden kannalta riittävän liikunnan määrässä koulumme ei pääse paukuttelemaan henkseleitään, kirjoittaa Harri Kumpulainen.

Jani Sarajärvi: Harjoitusmäärät ja omaehtoinen harjoittelu
24.3.2015
20:16

Kymppipaikka.fi:n kolumnisti Jani Sarajärven oppimismatka vei hänet Tanskaan, Turkkiin, Kataloniaan ja viimeksi Hollantiin Alkmaariin, missä hän tutustui paikallisen AZ:n junioreiden harjoitusmääriin ja –tapoihin. 

Jani Sarajärvi: Päätöksiä, päätöksiä
01.3.2015
19:42

Kymppipaikka.fi:n kolumnisti Jani Sarajärven matka on jatkunut Tanskan ja Turkin kautta Kataloniaan. Parhaillaan hän ammentaa oppia Hollannissa Alkmaarissa. Kataloniassa hän tutustui erityisesti Futbol Saloun akatemiaan sekä CF Reus Deportiun junioritoimintaan. Paikallinen filosofia herätti paljon ajatuksia.

Oikeassa olemisen taito - "Et kai sinä ole se tyyppi?"
14.2.2015
10:46

Kaikki me olemme tavanneet tyypin tai ainakin kuulleet hänen mantrojaan. Osa meistä jopa tuntee hänet, kirjoittaa Harri Kumpulainen.

(C) Jani Sarajärvi
12.2.2015
20:53

Jani Sarajärvi jatkoi Tanskasta alkanutta valmentajaopintomatkaansa Turkkiin, jossa hän tutustui useiden seurojen harjoituksiin. Sarajärvi kertoo uusimmassa kolumnissaan mitä näki ja oppi matkallaan sekä pohtii eri maiden pelillistä identiteettiä. 

(C) Jani Sarajärvi
05.2.2015
17:42

Jani Sarajärvi kävi Tanskassa ammentamassa valmennusoppia ja kertoo Kymppipaikka.fi:n juttusarjassa näkemästään ja kokemuksistaan. Tanskan reissun päätöskolumnissaan hän kertoo FC Midtjyllandin yhteistyöstä nigerialaisseuran kanssa.