Ilves FS ja GFT/Prinsessat cup-mestareiksi

Miesten Futsal Cupin voitti Ilves FS. Naisten mestaruuden voitti GFT/Prinsessat.

SJK lainasi hyökkääjälupauksen Jazziin

SJK:n hyökkääjä Elias Ahde (19) harjoittelee ja pelaa FC Jazzin kanssa maaliskuun ajan. 

Levadia hankki suomalaispelaajan

Viron pääsarjassa pelaava FC Levadia on tehnyt sopimuksen Juuso Laitisen kanssa.

Tähden kynästä

1 2 3 4 5 6 7 ... 8 »

Jani Sarajärvi: Päätöksiä, päätöksiä
01.3.2015
19:42

Kymppipaikka.fi:n kolumnisti Jani Sarajärven matka on jatkunut Tanskan ja Turkin kautta Kataloniaan. Parhaillaan hän ammentaa oppia Hollannissa Alkmaarissa. Kataloniassa hän tutustui erityisesti Futbol Saloun akatemiaan sekä CF Reus Deportiun junioritoimintaan. Paikallinen filosofia herätti paljon ajatuksia.

Oikeassa olemisen taito - "Et kai sinä ole se tyyppi?"
14.2.2015
10:46

Kaikki me olemme tavanneet tyypin tai ainakin kuulleet hänen mantrojaan. Osa meistä jopa tuntee hänet, kirjoittaa Harri Kumpulainen.

(C) Jani Sarajärvi
12.2.2015
20:53

Jani Sarajärvi jatkoi Tanskasta alkanutta valmentajaopintomatkaansa Turkkiin, jossa hän tutustui useiden seurojen harjoituksiin. Sarajärvi kertoo uusimmassa kolumnissaan mitä näki ja oppi matkallaan sekä pohtii eri maiden pelillistä identiteettiä. 

(C) Jani Sarajärvi
05.2.2015
17:42

Jani Sarajärvi kävi Tanskassa ammentamassa valmennusoppia ja kertoo Kymppipaikka.fi:n juttusarjassa näkemästään ja kokemuksistaan. Tanskan reissun päätöskolumnissaan hän kertoo FC Midtjyllandin yhteistyöstä nigerialaisseuran kanssa.

Jani Sarajärvi: Goalbox-Peter ja maalinteon harjoittelu
05.1.2015
21:54

Jani Sarajärvi kävi Tanskassa ammentamassa valmennusoppia ja kertoo Kymppipaikka.fi:n juttusarjassa näkemästään ja kokemuksistaan. Neljännessä kolumnissaan hän valottaa miten maalintekoa harjoiteltiin FC Midtjyllandin akatemiassa.

Jani Sarajärvi: Palautteen tärkeys
31.12.2014
17:45

Tällä kertaa hän perkaa vaatimustasoa ja miten paljon nuorilta pelaajilta vaaditaan Tanskassa. Kolmannessa kolumnissaan paneutuu palautteen antamiseen ja sen tärkeyteen.