Jarolle uusi sopimus ja testipelaaja

Pirteästi testijaksollaan pelannut Joona Veteli on solminut Jaron kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. Keskikenttäpelaaja Matias Ojala tulee ensi viikolla Jaron testiin.

Ykkösen ja Naisten Liigan lisensseistä päätettiin – VIFK:t nousivat

Jalkapallon miesten Ykkösen ja Naisten Liigan lisenssikomitea on käsitellyt sarjojen lisenssihakemukset kaudelle 2015.

Jaro-tähti siirtyy Egyptin suurseuraan

Jaron paidassa viime kaudella loistanut Hendrik Helmke jatkaa uraansa Egyptissä paikallisen suurseura Al Ahlyn riveissä. 

Tähden kynästä

1 2 3 4 5 6 7 ... 8 »

Jani Sarajärvi: Goalbox-Peter ja maalinteon harjoittelu
05.1.2015
21:54

Jani Sarajärvi kävi Tanskassa ammentamassa valmennusoppia ja kertoo Kymppipaikka.fi:n juttusarjassa näkemästään ja kokemuksistaan. Neljännessä kolumnissaan hän valottaa miten maalintekoa harjoiteltiin FC Midtjyllandin akatemiassa.

Jani Sarajärvi: Palautteen tärkeys
31.12.2014
17:45

Tällä kertaa hän perkaa vaatimustasoa ja miten paljon nuorilta pelaajilta vaaditaan Tanskassa. Kolmannessa kolumnissaan paneutuu palautteen antamiseen ja sen tärkeyteen. 

(C) Jani Sarajärvi
30.12.2014
18:56

Jani Sarajärvi kävi Tanskassa ammentamassa valmennusoppia ja kertoo Kymppipaikka.fi:n juttusarjassa näkemästään ja kokemuksistaan. Tällä kertaa hän perkaa vaatimustasoa ja miten paljon nuorilta pelaajilta vaaditaan Tanskassa.

U17 –joukkueen valmentajat Søren ja Svend Jani Sarajärven kanssa. (C) Jani Sarajärvi
23.12.2014
21:39

Jani Sarajärvi kävi Tanskassa ammentamassa valmennusoppia ja kertoo Kymppipaikka.fi:n juttusarjassa näkemästään ja kokemuksistaan. Sarajärven kolumneja tullaan julkaisemaan pyhien aikana, joten kannattaa pysyä mukana. 

(c) kymppipaikka.fi
21.12.2014
23:49

On siis paikallaan katsoa peiliin ja kysyä, mitä minä voisin tehdä enemmän edistääkseni suomalaista paikallisurheilua, kirjoittaa Harri Kumpulainen.

(C) Kymppipaikka.fi
13.11.2014
22:03

Suomalaiset valmentajat lähtevät harvoin kartuttamaan ammattitaitojaan rajojen ulkopuolelle katsomaan, keskustelemaan ja oppimaan mitä muualla olisi tarjottavaa. Kymppipaikka.fi:n uusin kolumnisti Jani Sarajärvi on ottanut härkää sarvista ja suuntaa tulevana kautena ulkomaille hakemaan lisävirikkeitä valmentamiseen.