Ilves ja PK-35 Vantaa naisten Suomen Cupin finaaliin

27.7.2011

Keskiviikkona ratkottiin naisten Suomen Cupin finalistit. Cupin voitosta taistelevat tänä vuonna Ilves sekä PK-35 Vantaa.

PK-35 Vantaa kohtasi omassa välieräottelussaan Kokkola F10:n eikä antanut kokkolalaisille mitään mahdollisuuksia napaten selvän 3-0 (1-0) voiton. Vantaalaisten maalinteon aloitti ensimmäisellä puoliajalla Cynthia Uwak ja toisella puoliajalla lukemia koristelivat vielä Sanna Saarinen sekä Nicolina Jåfs.

Toisessa välierässä tämän vuoden yllättäjä, Ykkösessä pelaava, FC Sport laittoi tiukasti kampoihin Ilvekselle, mutta loputa vaasalaiset joutuivat taipumaan. Ottelun ratkaisu nähtiin jo kahdeksannella minuutilla, kun Veera Huotari iski ottelun ainoaksi jääneen osuman. Finaalipaikka on Ilvekselle jo toinen peräkkäinen, sillä viime vuonna manselaiset hävisivät HJK:lle 1-2.