SalPa kaappasi kaksikon KaaPosta

14.2.2011

Turun Interin juniorikoulun läpikäyneet Verneri Kryssi ja Jaakko Hietarinta ovat liittyneet Salon Palloilijoiden Kakkosen kauteen valmistautuvaan miehistöön.

Molemmat pelasivat viime kaudella Kakkosesta pudonneessa Kaarinan Pojissa. Parimetrinen Kryssi on toppari ja Hietarinta viihtyy keskikentällä. Parikymppinen kaksikko tuntenee toistensa pelityylin läpikotaisin, sillä he ovat pelanneet yhdessä kahden kauden ajan myös Sinimustissa.

Kryssi ja Hietarinta olivat jo SalPan vahvuudessa, kun joukkue aloitti harjoitusottelukauden Naantalissa yhtä lailla Kakkosen B-lohkossa ensi kesänä pelaavaa Åbo IFK:ta vastaan. Tuloksena oli 2-0 (0-0) –tappio, ja pelin olisi voinut päävalmentaja Kari Hagelbergin mukaan voinut mieluummin jättää vaikka kokonaan pelaamattakin, sillä tappion lisäksi tuli pari ikävää loukkaantumista.

- Miinuksen puolellehan ottelu meni, kun sekä Petteri Poukka että Antti Hakala loukkaantuivat jo vartin pelin jälkeen. Hakalan takareisivamma mennee ohi viikon levolla, mutta Poukalta meni polvi. Hän menee tänään maanantaina lääkäriin, jonka jälkeen selviää vamman vakavuus, Hagelberg kertoo.

SalPan ”vakiokasvoista” kentällä nähtiin myös Antti Muuriaisniemi, Jyri Kallio, Toni Kuisma, Jussi Haijanen ja Sami Lahtinen.

- Olimme muutoinkin liikkeellä pienellä ringillä, ja loukkaantumisten myötä lopussa oli kentällä kolme B-junioreista mukaan otettua pelaajaa. Olemme harjoitelleet nyt kuukauden ajan, joten vastustaja oli selvästi paremmalla jalalla liikkeellä. Puolustuspelaamisemme oli sentään suhteellisen hyvää, mutta pallollinen syöttöpeli perin kehnoa. Mutta onhan tässä kauden alkuun vielä hyvin aikaa, Hagelberg lohduttautui.

SalPan talvea ovat vaivanneet muutoinkin pienet kolhut, sillä maalivahti Santeri Aaltonen oli sivussa rannevamman takia ja maalia vartioi Mika Lahtinen. Markus Mustonen puolestaan oli telonut armeijassa varpaansa eikä ollut Naantalissa mukana.

SalPa pelaa seuraavan harjoitusottelun tulevana lauantaina 19.2. Raumalla Pallo-Iiroja vastaan. Kotikentällä ”Joutsenien” pre-season -kunto on mahdollista ensimmäistä kertaa todistaa lauantaina 26.2.

Lähde: www.salpajalkapallo.fi