SJK vei Pikkufinaalin

24.9.2011

Seinäjokelainen SJK voitti PK-35/VJS:n 7-0 (5-0)-lukemin miesten Suomen Cupin pikkufinaalissa. Petter Meyer iski ottelussa hattutempun.

SJK aloitti maalinteon heti seitsemännellä minuutilla. Pallo tavoitti Petter Meyerin boksista, eikä tämä erehtynyt vaan viimeisteli varmasti 1-0-osuman.

Sarjaporrasta ylempänä vastustajaansa pelaava SJK otti pallollisen pelin varhaisessa vaiheessa haltuunsa. PK tuli muutamia kertoja hyvin muun muassa Janne Sakselan ja Samir Heroumin toimesta, mutta maalipaikat raitapaidoilla olivat kortilla.

13. minuutilla PK-vahti Eemeli Erkkilä venyi hyvään torjuntaan, kun Meyer pääsi yrittämään toista osumaansa Chris Cleaverin toimesta.

2-0-osuma syntyi 21. minuutilla. Arttu Seppälä sai pallon 16-alueen oikeassa kulmassa. Terävä laukaus painui taka-alakulmaan.

Hetki maalista ja PK sai paikkansa. Kasper Pallosen kaukolaukaus painui yli. Muutama minuutti edellisestä ja Aku Vapaa pääsi yrittämään. SJK-vahti Tuomas Karjanlahti torjui varmasti.

Patrik Lomski kirjautti seuraavana nimensä maalintekijöiden joukkoon. Seinäjokelainen kuljetti vasemmalta ja leikkasi keskelle. Kova laukaus upposi etuyläkulmaan 26. minuutilla. Sama mies oli asialla kahdeksan minuuttia myöhemmin. Suoraan syötöstä lähtenyt ohjaus upposi verkon perukoille maalivahdin käsien kautta.

0-5-taukolukemat sinetöi Meyer. Ville Ylinen pelasi hyvän seinän boksissa, josta Meyer siirsi pallon varmasti maaliin. PK:n Saksela pääsi aivan lopussa yrittämään kulmasta, mutta SJK pelasti ohjauksen maaliviivalta.

Mikael Muurimäki jatkoi maalikarkeloita 51. minuutilla. Toisella jaksolla maalipaikkoja ei enää syntynyt ensimmäisen tapaan. Pelikellon jo näyttäessä 90. minuuttia Meyer sinetöi hattutemppunsa. SJK vei siis miesten pikkufinaalin 7-0-lukemin.

PK-35/VJS-SJK 0-7 (0-5)

7.  0-1 Petter Meyer

21. 0-2 Arttu Seppälä

26. 0-3 Patrik Lomski

32. 0-4 Patrik Lomski

42. 0-5 Petter Meyer

51. 0-6 Mikael Muurimäki

90. 0-7 Petter Meyer