PS Kemi harkitsee paikan hakemista Kakkosesta

PS Kemi harkitsee paikan hakemista Kakkosesta

13.11.2018

Veikkausliigasta pudonnut PS Kemi harkitsee vakavasti sarjapaikan hakemista Kakkosesta Ykkösen lisenssihakemuksen jättämisen sijaan.

Seura punnitsee vaihtoehtojaan tarkkaan varsinkin taloustilanteen pohjalta. PS Kemi painottaa, että kyse ei ole pelkästään ensi kauden sarjatasosta, vaan koko seuran tulevaisuudesta.

- Jos joudumme luopumaan Ykkösen paikasta, se on teko paremman tulevaisuuden puolesta. Tämä olisi klassinen yksi askel taaksepäin, jotta voidaan ottaa kaksi eteen. Kakkosessa on Ykköstä paremmat mahdollisuudet tervehdyttää seuran talous. Samalla voidaan kehittää organisaatiota ja seuran liiketoimintaa, jonka jälkeen voimme palata huipulle entistä ehompana, sanoo PS Kemin puheenjohtaja Antti Pasanen seuran sivuilla.

Pasasen mukaan lopullisia päätöksiä asiasta ei kuitenkaan vielä ole tehty, vaan myös Ykkösen lisenssihakemuksen valmistelua jatketaan normaaliin tapaan siltä varalta, että seuran taloudellinen tilanne kohenee olennaisesti. Omistajien ja rahoittajien kanssa neuvotteluja käydään koko ajan. Myös seuran lokakuussa käynnistämä varainkeruukampanja on edelleen käynnissä ja sen toivotaan lähtevän lentoon loppumetreillä.

- Arvostamme suunnattoman paljon kaikkia seuraa taloudellisesti ja muuten tukeneita, mutta tosiasia on, ettei varainkeruukampanjamme ole toteutunut toistaiseksi toivotulla tavalla, Pasanen toteaa.

PS Kemissä tiedostetaan, että päätös tulevasta sarjatasosta on vaikea, eikä harkinta-aikaa päätöksen tekemiseen ole enää käytännössä kuin kuluva viikko.

- Oli lopullinen päätös mikä hyvänsä, meidän pitää kuitenkin olla ylpeitä viidestä viime kaudesta pikkukaupungin joukkueella. Olemme pelanneet Suomen huipulla, saaneet koko Meri-Lapille loistavaa näkyvyyttä ja todistaneet että tälläkin alueella voidaan pelata Suomen pääsarjaa, Pasanen korostaa.

Lähde: http://www.pskemi.fi