Jipolle kaksi merkittävää jatkosopimusta

Jipolle kaksi merkittävää jatkosopimusta

28.10.2018

Jippo on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, sillä kaudelle 2018 Jippoon palannut puolustaja Timo Tahvanainen (32) jatkaa myös kaudella 2019. Nimensä jatkopaperiin on kirjoittanut myös Jere Kähkönen (20).

Yksivuotisen sopimuksen kirjoittanut Seinäjoen Jalkapallokerhossa Suomen mestaruuden voittanut Tahvanainen oli varma jatkostaan Jipossa. Vasemman puolustajan paikalla pelannut ”Tinke” oli Jipon erinomaisen loppukauden kenties tärkein yksittäinen pelaaja.

Menneellä kaudella kaikissa 22:ssa ottelussa pelanneen ja kolme maalia viimeistelleen Tahvanaisen meriitit lienevät joensuulaiselle jalkapallokansalle tuttuja, mutta aina on hyvä muistuttaa miehen edustaneen tällä hetkellä liidossa olevaa Suomen maajoukkuetta kahden talvimaaottelun verran vuonna 2015. Samana vuonna mies valittiin myös Veikkausliigan tähdistökentälliseen. Tahvanaisen työnkuvaan kuuluu pelaamisen lisäksi myös seuran toiminnanjohtajan tehtävät, joita Outokummun Pallon kasvatti hoitaa myös ensi vuonna.

Myös Jipon oma kasvatti hyökkääjä Jere Kähkönen (20) on kirjoittanut yksivuotisen pelaajasopimuksen. Kähkösen viime kausi oli loukkaantumisen vuoksi rikkinäinen, mutta aggressiivisen pelityylin omaava Kähkönen ehti kuitenkin viimeistellä 14:ssä pelaamassaan ottelussa Tahvanaisen tavoin kolme maalia.

Kähkönen omaa potentiaalia tehdä tulevalla kaudella isomman kasan maaleja, sillä voittihan hän kaudella 2017 Kolmosen maalikuninkuuden viimeistellessään 17 osumaa. Näiden kahden sopimuksen myötä Jipolla on kaudelle 2019 yhteensä 15 pelaajasopimusta.

Lähde: http://jippo.fi