Hakola maalasi Utrechtia vastaan

12.2.2011

Hollannin pääsarjan suomalaisjoukkueessa, Willem II:ssa pelaava Juha Hakola teki 2-1-johtomaalin tilburgilaisen kohdatessa Utrechtin lauantai-iltana. Maali syntyi puolen tunnin kohdalla.

Utrechtin Dries Mertens iski ottelun toisen maalinsa ja tasoitti ottelun 55. minuutin kohdalla.

Willem II onnistui vielä maalinteossa aivan loppuhetkillä, Marceo Rigtersin tehdessä 3-2-johtomaalin 89. minuutilla. Tilburgilaisten epäonneksi Rigtersin maali ei jäänyt ottelun viimeiseksi. Utrechtin Ismo Vostermans tasoitti ottelun loppunumeroiksi 3-3 vielä lisäajalla.

3-3-tasapelillä Willem II jatkaa sarjan viimeisenä viisi pistettä toiseksi viimeisenä olevaa VVV:tä perässä.

Suomalaisista myös Veli Lampi pelasi ottelussa saalistaen Hakolan lailla täydet 90 minuuttia.