Ottelun alku oli tasainen. Norja meni viiden minuutin pelin kohdalla 1-0 johtoon. Christopher Moenin laukaus otti kimmokkeen suomalaispelaajasta ja painui Suomen omaan maaliin. Suomi pelasi hyvää peliä maalin jälkeen. Norja oli todella passiivinen ja Suomi hallitsi peliä. Norjalaiset yrittivät päästä maalipaikoille nopeilla vastahyökkäyksillä. Enempää maaleja ei ensimmäisellä jaksolla kuitenkaan nähty.

Suomi aloitti toisen jakson erittäin vahvasti ja tasoitusmaali oli lähellä heti toisen puoliajan alusta asti. Peli oli hyvin samanlaista, kuin ensimmäisellä puoliskolla. Suomi hallitsi palloa ja Norja puolusti tiiviisti. Panu Autio nousi lopulta Suomen joukkueen sankariksi. Ensin ajassa 32:18 hän tuikkasi hienon harhautuksen jälkeen pallon norjalaismaalivahti Kenneth Rakvaagin selän taakse. Tästä ei ehtinyt kulua edes minuuttia, kun Aution kova vasemman jalan laukaus siirsi Suomen ottelussa 2-1 johtoon. Norja haki vielä lopussa tasoitusmaalia ilman maalivahtia, mutta Suomen puolustus kesti loppuun asti.

– Tämä oli ensimmäinen turnausvoitto Suomelle futsalissa. Hoidimme hienosti voiton kotiin ja tätä pitää arvostaa. Muut Pohjoismaiden joukkueet ovat tehneet myös hyvää työtä ja tulleet lähes meidän tasollemme. Viime vuonna meidän piti oikeasti kamppailla ja nyt näytimme, mihin pystymme. Tästä on hyvä jatkaa tuonne tammikuun EM-karsintoihin, Suomen kakkosvalmentaja Ville Sihvonen kertoi Palloliiton sivuilla.