Stafsulan sopimus kestää kauden loppuun asti ja sisältää pykälän, että hän voi olla SiFu:n riveissä viimeiseen peliin eli vaikkapa mahdolliseen viidenteen finaaliin saakka. Stafsula on jalkapallossa Ykkösen AC Oulun sopimuspelaaja. Stafsula on pelannut alkukauden futsalia FC OPA:n riveissä Kakkosta

Stafsula on edustanut Tervareita vuosikaudet futsalissa jalkapallon ehdoilla. Viime kaudella hän voitti SM-hopeaa joukkueen riveissä.

Sievi Futsalin valmentaja Petteri Pulkkinen otti avosylin vastaan joukkueen ainoan vasenjalkaisen pelaajan, jolla on mitatusti AC Oulun kovin laukaus.

– Hän on vuosien aikana osoittanut olevansa laatupelaaja futsalissa. Hän on yllättävä ja ratkaisuvalmis pelaaja, joka vasenjalkaisena tuo uutta uhkaa ja variaatioita pelaamiseemme. Olen totta kai tyytyväinen, että saan noin laadukkaan pelaajan joukkueeseemme. Odotan häneltä paljon. Uusi joukkue tuo hänelle varmasti pikkuisen lisää hänelle henkilökohtaisesti. Ehdimme ajaa hänet hyvin sisään kevättä ajatellen, Pulkkinen pohti Sievin sivuilla.

Stafsula lisää varsinkin Sievi Futsalin hyökkäysvoimaa. Stafsula tunnetaan sekä futsalissa että AC Oulussa vapaapotkuspesialistina.

Lähde: www.fcypa.com