Ottelun alussa Turkki piti palloa, mutta ei päässyt vaarallisesti uhittelemaan Juha Ojanperän vartioimaa maalia. Suomi iski terävästi hyökkäyksiin ja alkupuoliskon paras paikka tuli, kun Miika Hosio ja Panu Autio pelasivat hienosti yhteen ja Autio oli pääsemässä vapaaseen laukomispaikkaan ja häntä rikottiin vaparin arvoisesti. Aution yritys kuitenkin kilpistyi muuriin. Ote kääntyi hiljalleen Suomelle ja avausmaali nähtiin 13. minuutilla. Mikko Kytölä tarjoili oivaltavan syötön maalin edessä kärkkyneelle Jukka Kytölälle, joka sijoitti suoraan ilmasta pallon verkkoon. Heti perään Mikko Kytölä oli tarjoilemassa Autiolle vapaata paikka maalin eteen, mutta Autio ei aivan ehtinyt tilanteeseen.

Jakson lopulla taitavat turkkilaiset pääsivät pariin otteeseen uhkailemaan Suomen maalia ja lopulta Ojanperän oli antauduttava ja tauolle mentiin 1-1-lukemista.

Toisella jaksolla Turkki jatkoi siitä mihin ensimmäisellä jäi ja otti pelin haltuunsa. Se sai pallon kertaalleen tolppaan ja pari kertaa tauolla kentälle tullut Juha-Matti Savolainen oli mies paikallaan maalissa. Suomi sai kuitenkin jälleen peliin otetta ja loi tukuttain erinomaisia paikkoja, mutta viimeistely ontui eivätkä pallot pomppineet tolpistakaan sinivalkoisten kannalta toivotusti. Lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan rankkareilta.

Turkilta onnistuivat kaikki kolme laukojaa ja kun Suomelta Jukka Kytölä onnistui ja Timur Inapshaba epäonnistui, tiesi se sitä, että Turkki nappasi turnauksessa pronssimitalit.

Suomen kokoonpano (X avauskokoonpanossa)

Maalivahdit (2):

1 Juha-Matti Savolainen Tervarit

12 Juha Ojanperä Ilves FS X

Kenttäpelaajat (12):

2 Panu Autio GFT X

3 Sergei Korsunov PP-70

4 Tatu Ahonen Ilves FS

5 Juha-Pekka Torvinen Ilves FS

6 Jukka Kytölä KaDy X

7 Timur Inapshba Sievi Futsal

8 Tomi Lahtinen Ilves FS

9 Mikko Kytölä A.S.D. Gruppo Fassina Calcio X

10 Miika Hosio KaDy X

11 Juhana Jyrkiäinen Ilves FS

13 Niko Stenholm Ilves FS

14 Jani Korpela Ilves FS