Kampuksen Dynamo on tehnyt sopimuksia niin muutaman jatkavan runkopelaajan kuin uusien kasvojenkin kanssa alkusyksystä ja loppukesästä. Vanhoista pelaajista jatkavat Jussi Kaihlajärvi, Kimmo Tolvanen, Sadeg Akhawan sekä Jere Keskinen. Uusina pelaajina mukaan tulevat Markus Rautiainen ja Juho Rinne.

SoVo Futsal on puolestaan hankkinut riveihinsä Arber Istrefin, joka pelasi viime kaudella hyvin ESC:n riveissä. SoVon maalivahti Toni Pohjalainen puolestaan siirtyy GFT:n riveihin. Tehopelaaja Mikko Matinaro on tehnyt jatkosopimuksen SoVon kanssa.

TPK on tehnyt kolme pelaajasopimusta. Joni Vuorinen, Olli Anteroinen ja Jami Laaksonen liittyvät mukaan turkulaisjoukkueeseen.

Ilves FS menetti kovan pelaajan juuri kauden kynnyksellä. Eurokentillä hurjat maalimäärä iskenyt Juhana Jyrkiäinen lähtee vaihto-oppilaaksi Saksaan Bremenin yliopistoon Erasmus-vaihtoon. Myös Veli-Petteri Eskonniemi siirtyy ulkomaille. Ilvekseen viime kaudella liittynyt porilaislähtöinen väkkärä muuttaa Espanjaan töiden perässä ja näin ollen ei edusta Ilvestä tulevalla kaudella. Iso takaisku Ilvekselle on myös Jaakko Laitisen ilmoitus ripustaa futsalkengät naulaan ja keskittyä Ilves FS naisten valmentamiseen.