Suomi otti heti ottelun alusta lähtien pelin haltuunsa ja Mikko Kytölä oli lähellä maalintekoa heti alussa, mutta kuti kilpistyi tolppaan. Kytölä pääsi jakson puolivälissä kokeilemaan pariinkin otteeseen Aution tarjoilusta, mutta Viron maalivahti Mark Boskin selvitti tilanteen.

Suomi kontrolloi palloa Viron tyytyessä kyttäämään vastaiskuja. Yksi tällainen tuottikin tulosta ajassa 9.58, kun Rasmus Munskind onnistui kärkipotkulla ohittamaan Suomen maalivahti Juha-Matti Savolaisen.

Suomi tuli kuitenkin tasoihin 13.29, kun Autio voitti kaksinkamppailun ja tulitti pallon varmasti alakulmaan. Viro oli hetken myöhemmin lähellä mennä jo johtoon, mutta Mikko Kytölä liukui pallon väljemmille vesille maaliviivalta. Suomen johtomaali oli niin ikään lähellä ensimmäisen jakson loppupuolella, mutta Miika Hosion kuti kilpistyi ylärimaan.

Toinen jakso sujui samanlaisen käsikirjoituksen saattelemana ja vapauttava johtomaali nähtiin 24.38, kun Tomi Lahtinen tykitti vaparista Suomen johtoon. Suomi loi etenkin Aution ja Kytölöiden kautta hyvää painetta Viron maalille, mutta ratkaisuosuma nähtiin vasta lopussa. Viro haki lopussa tasoitusta lentävällä maalivahdilla ja Autio pääsi laukomaan pallon tyhjään maaliin. Näin Suomi kirjautti Otaniemessä pelatussa ottelussa 3-1 (1-1)-voiton.

Suomen paidassa nähtiin kolme maajoukkuedebytanttia, kun Juha-Matti Savolainen pelasi maalissa vahvan ottelun ja myös Iiro Vandell sekä Tatu Ahonen tekivät ensiesiintymisensä futsalmaajoukkueessa.

– Ei mikään superpeli, mutta ihan hyvä. Alusta oli hieman tahmea ja se vaikeutti meidän pelaamista. Pelissä nähtiin muutama debytantti ja kokonaisuudessaan ihan hyvä peli. Maalipaikkoja meillä oli huomattavasti isonumeroisempaankin voittoon, Suomen valmennusjohtoon kuuluva Ville Sihvonen totesi Palloliiton sivuilla.

Suomi-Viro 3-1 (1-1)

09.58 0-1 Rasmus Munskid

13.29 1-1 Panu Autio

24.38 2-1 Tomi Lahtinen

37.44 3-1 Autio