Miesten välierissä kohtaavat lauantaina Tervarit ja Ilves FS sekä GFT ja PP-70.

Tervarit ja Ilves ovat molemmat Futsal-Liigajoukkueita ja kuuluvat sarjan kärkikastiin. Ilves lähtee peliin hienoisena ennakkosuosikkina.

– Ilves pelaa täydellistä joukkuepeliä, mutta meiltä löytyy taitavia yksilöitä, jotka voivat kääntää tasaisen pelin eduksemme. Jos pystymme pitämään pakkamme kasassa ja olemaan kurinalaisia täydet 40 minuuttia, niin olemme vahvoilla. Pallonhallintapelimme on mennyt eteenpäin kauden aikana, kuten myös organisoitu joukkueena toimiminen. Siinä ovat avaimet koko turnauksen voittoon, Tervarien päävalmentaja Jani Paananen sanoo joukkueen verkkosivuilla.

Toisessa välierässä liigajoukkue GFT saa vastaansa Ykkösen kärkijoukkue PP-70:n.

– PP-70 on pelannut vakuuttavasti Ykkösessä. Kovin tarkkaa tietoa ei joukkueesta ole, mutta ihan varmasti vastaan tulee kova ja nälkäinen joukkue. Viime kaudella PP pudotti cupissa jatkosta Ilveksen, joten se kertoo jo paljon, pelaaja-valmentaja Ville Lindgren sanoo GFT:n verkkosivuilla.

GFT lähtee Futsal Cupin lopputurnaukseen vain ja ainoastaan voitto mielessä.

– Mahtava päästä pelaamaan pitkästä aikaa pelejä, joissa on kunnolla panosta. Pokaalit ovat kiertäneet meitä viime vuodet. Nyt on aika korjata se tilanne, Lindgren painottaa.

Naisten välierissä lauantaina kohtaavat Ilves ja MuSa sekä GFT/Prinsessat ja YIlves.

FUTSAL CUPIN VÄLIERÄT, LAUANTAI 15.2.:

Naiset

12.00 YIlves – GFT

14.30 MuSa – Ilves FS

Miehet

17.00 Tervarit – Ilves FS

19.30 GFT – PP-70

FINAALIT, SUNNUNTAI 16.2.

12.00 naisten finaali

15.00 miesten finaali

Lähteet: www.tervarit.fi,www.goldenfutsalteam.com,www.futsal.fi