Suomi aloitti pelin vahvasti ja otti hallinnan itselleen. Ensimmäisen viiden minuutin aikana Mikko Kytölä, Antti Teittinen, Panu Autio ja Miika Hosio saivat hyvät paikat, mutta tulosta ei syntynyt.

Kun Suomi ei paikoistaan maalia tehnyt, oli Tshekin vuoro iskeä. Ajassa 7.27 David Cupák suti irtopallon sisään maalin edestä ja vei vierasjoukkueen maalin johtoon. Tshekki iski toistamiseen vain 22 sekuntia myöhemmin ja taululle vaihdettiin lukemat 0-2.

Suomi kuitenkin kuittasi nopeasti, kun Joni Pakola laukoi pallon maalin edestä verkon perukoille ajassa 9.07.

Jakson loppua kohden Tshekki sai otetta peliin, mutta maalivahti Matias Sarelius torjui tilanteet varmasti.

Toisella jaksolla peli eteni tasaisesti, lievästi kuitenkin vierailijoiden hallinnassa. Peli eteni 1-2-tilanteessa pitkään kunnes Suomi otti käyttöönsä lentävän maalivahdin kolme minuuttia ennen pelin päätöstä.

Viimeiset minuutit Suomi piti maltilla palloa ja ajassa 19.44 peli oli tasan 2-2. Maalintekijänä oli Juhana Jyrkiäinen, jolle Mikko Kytölä petasi hyvän maalipaikan takatolpalle.

Näin Suomi venyi hienoon tasapeliin Tshekkiä vastaan. Tiistain peli Hyvinkäällä päättyi Tshekin 6-1-voittooon.

Ottelua oli seuraamassa 427 katsojaa.

– Tiistaina näimme sen, mitä pärjääminen näissä peleissä vaatii. Nyt oli taistelua ja tahtoa selvästi enemmän kentällä. Olimme heti alusta lähtien pelissä hyvin mukana, Suomen toinen valmentaja Ville Sihvonen sanoi pelin jälkeen.

– Hyviä tuloksia olemme saaneet ennenkin, mutta ehkä tämä oli meille paras tasapeli ikinä. Tosi hyvä tulos ja pistimme Tshekin ahtaalle, Sihvonen jatkoi.

Tshekki on mukana tammi-helmikuun vaihteessa pelattavissa EM-kisoissa, joten vastassa oli yksi Euroopan huippumaista.

– Loppu meni suunnitelmien mukaan. Tarkoitus oli maltilla rakentaa se hyvä paikka ja sieltä se maali sitten tuli, Sihvonen totesi.