Sarajärvi on tuttu nimi jalkapallosta FC YPA:n Kakkosen pohjoislohkon joukkueen peräsimestä.

Sarajärvi tulee SiFu:n vastuuvalmentajaksi. Näin Juuso Mattila, 27, siirtyy apuvalmentajaksi. FC YPA:n nuorisovalmennuspäällikkö Kimmo Mattila, 39, on kaksikon apuna valmennuskonsultin nimikkeellä.

FC YPA ja Sievi Futsal pystyvät tehdyn ratkaisun jälkeen tekemään valmennuksellisesti saumatonta yhteistyötä. Sarajärven ansiot ovat lähinnä jalkapallon puolelta, mutta myös futsal on lajina tuttu.

– Olen pelannut futsalia ja pidän kovasti lajista. Olen täynnä intoa oppimaan uutta. Uskon, että saamani tuki ja perehdys auttaa siihen, että pääsen nopeasti sinuiksi lajivalmennuksen kanssa, Sarajärvi kommentoi seuran verkkosivuilla.

SiFu:n joukkueessa jatkavat muun muassa liigan kärkikaartiin kuuluvat venäläinen Radik Ahkmetkhanov, 27, ja serbialainen Nikola Erceg, 29. Uusvanhana nimenä joukkueeseen liittyy polvileikkauksista toipunut Juho Alasuutari, 22.

Sopimuksen ensi kaudeksi SiFuu:n ovat solmineet myös Rami Tirkkonen, 23, ja maalivahdit Jarno Suhonen, 33, ja Miika Toivola, 19.

SiFu aloittaa kautensa kotiottelulla Somero-Forssa Futsalia vastaan 6. lokakuuta. Kahtena edelliskautena joukkue on ollut neljäs. Nyt tavoitteena on mitali.

Lähde: www.fcypa.com