Saksalaiset iskivät avauspuolikkaalla kahdesti. Ensin Mohamed Labiadh rankaisi isäntiä Jarno Majamaan harhasyötön jälkeen. Toisen osuman Hüseyin Eren puolestaan ohjasi taitavasti maalin edestä.

Ilves avasi maalitilinsä komean kuvion päätteeksi ottelun 24. minuutilla. Niko Stenholm pisti pallon maalille ja Jaakko Laitinen jatkoi pallon

Vain minuuttia myöhemmin Ilves tuli tasoihin. Valtteri Similä kiersi hampurilaisvahdin ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Enempää osumia ei Ilveksen painostuksesta huolimatta nähty.

Hamburg Panthers oli jo aiemmin varmistanut jatkopaikkansa tästä lohkosta kahdella voitollaan. Päivän ensimmäisessä ottelussa maltalainen Hibernians yllätti tanskalaisen JB Futsal Gentoften 3-2.

Ilveksen kahden ensimmäisen päivän saalis oli tappio sekä tasapeli. Lohkosijoitus oli tämän päivän tulosten jälkeen lopulta neljäs, eli viimeinen.

– Pelillisesti pelasimme ihan hyvän turnauksen, mutta onni ei ollut puolellamme. Meillä on vielä varsin nuori joukkue, joka sai tästä turnauksesta hyvää kansainvälistä oppia, Ilveksen pelaajavalmentaja Antti Teittinen ynnäsi kolmen pelin urakan.