Ottelun alku lupasi Ilvekselle hyvää, sillä pallo oli maltalaisten verkossa hieman ennen neljän minuutin täyttymistä. Niko Stenholm haistoi pitkän pallon ja venytti tamperelaiset johtoon.

Ilves hallitsi peliä, mutta vaikeudet alkoivat yllättäen. Ensin Boycho Marev kurkotti pelin tasoihin ja iski vielä toisen maalin juuri ennen ensimmäisen puolikkaan päättymistä.

Ilves tuli väkisin tasoihin, kun Tomi Lahtinen taisteli irtopallosta ja painoi sen väkisin maaliin. Ilves haki lopussa voittoa ilman maalivahtia, mutta läheltä piti tilanteita ei laskettu.

– Pettymys on iso. Taas meillä oli hallinta ja monta paikkaa, mutta ei vain uponnut, Ilveksen pelaajavalmentaja Antti Teittinen totesi.

– Kaipasimme kyllä edellisessä pelissä loukkaantunutta Timur Inapshbaa, Teittinen myönsi.

Päivän aikaisemmassa ottelussa Hamburg Panthers murjoi keskiviikkona Ilveksen kaataneen JB Futsal Gentoften lukemin 7-2. Saksalaisilla on nyt kaksi voittoa kahdesta ottelusta yhteismaalierolla 14-4.

Turnauksen päätöspäivä on lauantaina, jolloin Ilves kohtaa Hamburg Panthersin. Hampurilaiset ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa, joten lohkon lopuissa peleissä pelataan vain kunniasta.

Lähde: www.futsal.fi