Selkä seinää vasten pelannut GFT siirtyi pelissä Panu Aution maalilla 1-0-johtoon. Ilves kuitenkin iski ensimmäisellä 20-minuuttisella vielä kaksi maalia Antti Teittisen ja Timur Inapshban toimesta.

Toisella jaksolla Ilves oli jo matkalla kohti mestaruutta, kun Teittinen iski tamperelaisille 3-1-johtomaalin.

Lopussa GFT haki rohkeasti tasoitusta pelaamalla lentävällä maalivahdilla. Tämä tuottikin tulosta, kun viimeisen parin minuutin aikana Aki Miettinen ja Jarkko Reinikka toivat espoolaiset tasoihin.

Jatko-ottelun ensimmäisellä 5-minuuttisella Miettinen ja Lasse Lind veivät 5-3-johtoon. Jälkimmäisellä jaksolla espoolaiset iskivät vielä kolme maalia lisää, kun Reinikka, Teemu Terho ja Miettinen onnistuivat.

Näin GFT nappasi itselleen voiton maalein 8-3. Otteluvoitot ovat nyt 2-2 ja ratkaiseva viides finaali pelataan ensi lauantaina Leppävaarassa.