Valtakunnan osaavimpiin tekijöihin lukeutuva Paananen johdatti Tervarit aiemmalla pestillään välieriin, mutta tuolloin oululaisten oli tyytyminen jatkoaikatappioon pronssipelissä TPK:ta vastaan. Sievi Futsal oli Paanasen johdolla viime kaudella neljäs hävittyään pronssipelin Tervareille.

Tervarien manageri Jussi Törmä oli tyytyväinen osapuolten päästyä yhteisymmärrykseen loppukauden kattavasta sopimuksesta, sekä optiosta ensi kauteen.

– Joukkueellamme on takanaan lukuisia vaikeita hetkiä hienosti sujuneen alkukauden jälkeen. Emme ole kyenneet kääntämään tasaisia pelejä eduksemme ja se on näkynyt itseluottamuksen puutteena jopa kotisalissamme, joka on perinteisesti ollut vaikea paikka vastustajille. Paanasen tulon myötä saamme lisää johtajuutta ja kokonaisvaltaista osaamista myös pelitapahtumiin sekä harjoituksiin, Törmä painotti Tervareiden sivuilla.

– Pelaajavalmentajan rooleissaan jatkavat Jukka Korhonen ja Heikki Halmet ovat joutuneet kantamaan viimeiset pari kuukautta kohtuuttoman ison taakan. Lukuisten pelaajien loukkaantumisten vuoksi 35-vuotias Korhonen on joutunut raatamaan isoja minuutteja kentällä, ja syyskesän aikana useita jalkaleikkauksia läpikäynyt Halmet on uhrannut itsensä kentälle puolitoipilaana. Tavoitteenamme on edelleen pudotuspelipaikka. Uskon Paanasen tuovan peliimme uuden vaihteen, vielä tälle keväälle, Törmä valotti sopimuksen taustoja.

Tervarit pelaa ensimmäisen ottelunsa uuden valmennusryhmän johdolla lauantaina 16.2. kello 18 Oulun urheilutalolla, jolloin todellisessa kuuden pisteen koitoksessa tuleen asettuu ESC Tammisaaresta. Pelissä paluun tervaripaitaan tekevät loukkaantumisesta toipunut Adrian Rizvani sekä Sievi Futsalissa alkukauden torjunut Matti Rissanen.

Lue myös:Sievi Futsalin päävalmentaja erotettiin erikoisista syistä

Lähde: www.tervarit.fi