Paanasen potkujen myötä osa Sievin pelaajista lähti joukkueesta pois ja Sievi pelasikin viime pelit kapealla miehityksellä. Nyt Ylivieskasta kuuluu kuitenkin hyviä uutisia.

Futsalmaajoukkueen runkopelaaja Joni Pakola liittyy takaisin joukkueeseen. Myös Tatu Ahonen, Rami Tirkkonen, Arto Alasuutari ja Jarmo Junno ovat takaisin pelajaryhmässä. Lisää hyviä uutisia pelaajarintamalle tulee helmikuun 15. päivänä, jolloin serbialaisen Sasa Savicin, 23, pitäisi saapua vahvistamaan SiFu:a loppukaudeksi.

– Tämä on ollut haasteellinen alkuvuosi, jossa asiat ovat saaneet suuret mittasuhteet. Urheilullinen toiminta on väistämättä kärsinyt. Virheitä on tehty joka puolella. Tilanne yllätti meidätkin (seuran hallitus) rajuudellaan, eikä esimerkiksi viestintää joukkueen suuntaan ja tiedottamista julkisuuteen ole hoidettu täydellisesti, Kai Perttu tunnustaa reilusti seuran verkkosivuilla.

Perttu uskoo, että Sievi Futsalin tilanne saadaan normalisoitua mahdollisimman hyvin.

– Vaikka kaikki pelaajat eivät palaisikaan riveihimme, on meillä jalkeilla niin hyvä joukkue, ettei SM-mitalitavoitteesta ole syytä luopua. Tähtäämme edelleen mestaruuteen, Perttu vakuuttaa.

Lähde: www.fcypa.com