FC Jazzin bussin moottorista irtosi laturinhihnan voimasta pyörivä rulla, joka lopetti porilaisten matkan keskellä tulvivaa Pohjanmaata Kokkolan ja Kalajoen välillä 160 kilometriä Oulun urheilutalolta. Tilanne ehti olla päällä 45 minuuttia, kunnes paikallinen avulias taksiyrittäjä tuli hätiin. Jazz pääsi taksikuljetuksella Ouluun, ja bussi hinattiin huoltoon.

Palvelu oli pohjalaisittain jämptiä ja luksus-luokkaa. Kun Jazz palasi Oulusta, bussi odotti huollettuna ja epäonninen ajoneuvokin saatiin ajettua Poriin.

Koska apu tuli nopeasti, Jazz ehti pelipaikalle 45 minuuttia ennen alkuvihellystä. Ottelun alkuun porilaisten vaikeudet eivät näyttäneet vaikuttavan, sillä ensimmäinen puoliaika päättyi kotijoukkueelle 1-0. Toisella jaksolla Tervarit kuitenkin karkasi ja ottelun lopputulokseksi tuli 10-1.