PoPa oli asiassa aloitteellinen ja sen johtokunta esitti liigapaikan siirtoa FC Jazzin hallitukselle. Kun FC Jazz suostui ottamaan paikan vastaan, ja PoPan pelaajat halusivat siirtyä Jazziin, sarjapaikan siirtoon vaadittavat pykälät täyttyivät.

FC Jazzin liigajoukkueen yhteisharjoittelu alkoi keskiviikkona 1. elokuuta. Joukkueen pelaajarinki koostuu PoPan viimeisen liigajoukkueen rungosta, uusista alemmilta sarjatasoilta siirtyvistä pelaajista sekä FC Jazzin nuorista pelaajista.

Valmennuspäällikkö Teemu Eskola starttaa toiminnan. Joukkueen valmennus- ja muu taustatiimi saa lopullisen muotonsa elokuun aikana.

Pelaajia FC Jazzin listoilla on jo yli 20, joten liigajoukkueen runko on jo kasassa. Liigajoukkueen lisäksi FC Jazzilla on reservijoukkue tulevalla kaudella Kolmosessa.

Lopulliseen liigajoukkueeseen valitaan 18-20 pelaajaa. Elo-syyskuun aikana myös try-out -pelaajat ovat tervetulleita FC Jazzin harjoituksiin. Kahdesti C-nuorten futsalin Suomen mestaruuden voittanut, SM-turnauksen 2012 paras maalintekijä Eero Lehtinen, 15, on mukana FC Jazzin liigaringissä.

FC Jazz pelaa ja harjoittelee kotikentällään Porin urheilutalolla. Seuran tavoitteena on saada kotipeleihin kunnon Jazz-hurmos, joten matseihin kannattaa lähteä paikan päälle!

Lähde: www.fcjazz.com