– Joukkue pääsi pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa. Kaupungissa syntyi myös hyvää buumia futsaliin ja meidän kotihalli oli lähes loppuunmyyty kaikissa loppukauden peleissä. Ihan hyvä kausi tämä oli, mutta tietenkin pettymys oli kova putoamisen jälkeen, Autio kertoo 90min-lehden haastattelussa.

Autio on Suomen ensimmäinen futsalammattilainen ulkomaan kentillä. Viime kaudella hän pelasi ElPozo Ciudad de Murcian riveissä Espanjan toiseksi korkeimmalla tasolla. Tällä kaudella pelit jatkuivat Unión África Ceutíssa samalla sarjatasolla.

– Lähdin kauteen kovin odotuksin. Mikään nappikausi tämä ei missään nimessä ollut. Sain kuitenkin paljon vastuuta ja maaleja tein yhteensä yhdeksän, Autio toteaa.

Aution sopimus päättyi tähän kauteen. Ensi kauden joukkue on vielä auki.

– Ykkösvaihtoehto on jatkaa Espanjassa, sillä haluaisin käydä täällä valmennuskurssit samalla. Ceutissa en kuitenkaan todennäköisesti tule enää jatkamaan, Autio kertoo.

– Tässä on myös kontakteja muualle, eikä Suomeen paluukaan ole poissuljettua. Tilanne saattaa venyä kesään, sillä Espanjassa taloustilanne on todella heikko, Autio sanoo lehden haastattelussa.

Lähde: 90MIN-lehti (2/2012)