HJK kaatoi Sonera Stadiumilla Jaron maalein 2-1. Papa Niang vei vierasjoukkueen johtoon, mutta Sebastian Mannström laukoi ex-seuransa verkkoon tasoitusmaalin ensimmäisen jakson lopussa. Toisella jaksolla HJK eteni voitoon, kun vaihdosta kentälle tullut Joel Pohjanpalo iski maalin.

HJK:n riveissä pelasi ottelussa ensimmäistä kertaa egyptiläishyökkääjä Sherif Ashraf. Hän tuli toisella jaksolla kentälle.

VPS eteni myös puolivälieriin. Se kaatoi Kakkosessa pelaavan LPS:n 2-0. Ensimmäinen maali oli LPS:n oma maali ja toisen iski Jarno Parikka rankkarista.

Haka ja MYPA tarjosivat katsojille kovan cup-taiston, joka ratkesi vasta jatko-ottelussa. Shane Robinson vei Hakan johtoon, mutta Pekka Sihvola tasoitti 82. minuutin kohdalla. Sihvola nousi sankariksi jatko-ottelussa iskemällä 2-1-voittomaalin.