– Neljä upeaa kokemusten- sekä menestyksentäyteistä vuotta on takana Ilves FS päävalmentajana. Olen saanut tuoda omat ajatukset pelaamisesta sekä jalostaa niitä hienojen pelaajien kanssa. Jokaisena vuotena joukkueen peli on mennyt eteenpäin ja tulokset parantuneet. Pelaajat ovat kehittyneet ja saaneet näkemystä futsalista sekä oppineet mitä voittaminen vaatii. Taustat on muokattu tehokkaiksi ja toimiviksi. Paljon on yhdessä koettu ja upeita reissuja tehty. Nyt on kuitenkin minun aikani jäädä pois IlvesFS-joukkueesta. Onko se sapattivuosi vai lopullinen irtautuminen ? Aika näyttää. Yhtään kiveä ei jäänyt kääntämättä, eikä fiilistä kokematta seurafutsalin parissa, Pulkkinen sanoo Ilveksen verkkosivuilla.

– Kaiken mahdollisen menestyksen sain suomalaisilta futsal-kentiltä sekä pelaajana että valmentajana ja lisäksi 7 upeaa UEFA-turnausta ulkomailla on koettu. Turnausvoitot Maltalla ja Skotlannissa jäävät ikuisesti mieleen. Kolme peräkkäistä Suomen mestaruutta ja muissakin kilpailuissa ns. voittamattomana pysyminen näiden mestaruuksien välisen ajan saa tuntemaan suurta ylpeyttä joukkueesta ja omasta valmennustyöstä.

– On kuitenkin surullista, että futsal ei lajina ole saanut arvostusta Suomessa ja pikkuveli-asetelmaan ollaan tyydytty. Median ja katsojien huomion kalastelu on jäänyt liikaa yksittäisten seurojen harteille ja tämä on syönyt virtaa myös päivittäistekemiseltä. Motivoituminen kahden täydellisen kauden jälkeen olisi ollut vaikeaa, sillä Ilveksen futsal-kausi nykyisellään on kestänyt 10.5 kk, mikä on tolkuttoman pitkä aika täysin amatööripohjalta tehtynä. Tukea toimintaan tarvitaan. Tai vieläkin suoremmin…rahaa ja näkyvyyttä.

Lähde: www.ilvesfs.fi