– Tämä on maajoukkue-ehdokasleiri mikä poikkeaa aikaisemmista siinä, että nyt ei niinkään ole ykkösnyrkki kasassa, sillä maajoukkueen toiminta tämän vuoden osalta päättyi Viron karsintaturnaukseen. Tämä leiri on enemmänkin mahdollisuus sellaisille nuorille jotka eivät ole vielä olleet maajoukkuetoiminnassa mukana tai sitten ovat olleet vasta pari kertaa. Eli meillä on aika tuore nippu mukana. Yksi taitaa olla yli 25 ja muut sitten pääasiassa alle 23, Pihlaja valottaa leirin tarkoitusta Palloliiton verkkosivuilla.

Pihlaja on seurannut tarkkaan Futsal-liigan alkukauden otteluita ja onkin poiminut liigan peleistä onnistujia mukaan leirille.

– Olen käynyt paljon peleissä ja pyrkinyt saamaan viikonloppuun sovitettua aina 2-4 peliä. Olen nähnyt paljon pelejä ja mikä on ollut erityisen ilahduttavaa, niin se että liigassa on paljon nuoria pelaajia ja se luo uskoa tulevaisuuteen ja tekemiseen.

– Olen valinnut pelaajia leirille ihan viime viikkojen näytöillä sekä edellisen kauden perusteella sellaisista pelaajista joita olen halunnut nähdä. Olen myös yrittänyt ottaa pelaajia laajalla rintamalla, sillä mukana on pelaajia 11. seurasta ja joukkueista on yleensä pari pelaajaa mukana. Mukana on paljon nuoria jotka ovat aloittaneet kunnolla futsalin. Olen nähnyt kaikki pelaajat enkä ole valinnut ketään umpimähkään.

Lähde: www.palloliitto.fi