Sievi oli Ilvestä vastaan vahva ja näytti matkaavan helppoon voittoon, kun se johti 4-1 vielä kun kaksi minuuttia oli ottelua jäljellä. Ottelun loppu oli kuitenkin hurjaa draamaa, kun ensin Joni Pakola toi Ilveksen kahden maalin päähän ajassa 38.11. Sievin Tatu Ahonen näytti ratkaisevan ottelun reilut puoliminuuttia myöhemmin vieden kotijoukkueen taas kolmen maalin johtoon. 15 sekuntia ennen loppua Jarno Majamaa kavensi ja kolme sekuntia myöhemmin Antti Teittinen toi tamperelaiset jo maalin päähän, mutta kiri ei riittänyt loppuun saakka ja näin Sievi otti viikonlopun toisen voittonsa.

TP-Kaarle pyyhkäisi harteiltaan lauantaisen Sievi-tappion kaatamalla kotikentällään niukasti sarjanousija Loiskeen 4-3. TP-Kaarle oli vielä neljä minuuttia ennen loppua tappiolla, mutta kokkolalaiset nousivat lopulta rinnalle ja ohi varmistaen itselleen voiton.

Futsal-liigan sunnuntain otteluiden tilastot:

Sievi Futsal – Ilves FS 5-4 (1-0)

13.08 Jarmo Junno 1-0, 29.54 Juho Alasuutari 2-0, 30.21 Timur Inapshba (Antti Teittinen) 2-1, 31.12 Henri Heikkilä (Aki Vähäsöyrinki) 3-1, 35.05 Junno (Radik Akhmetkhanov) 4-1, 38.11 Joni Pakola (Jarno Majamaa) 4-2, 38.49 Tatu Ahonen (Junno) 5-2, 39.45 Majamaa (Juha-Pekka Torvinen) 5-3, 39.48 Teittinen (Inapshba) 5-4.

TP-Kaarle – Loiske 4-3 (2-2)

2.04 Mikko Järvinen (Saku Virkorinne) 0-1, 5.59 Tuomas Kainu (Niko Korhonen) 1-1, 13.07 Marko Hakala (Toni Järvinen) 1-2, 14.18 Jesse Kalliokoski (Joni Koppinen) 2-2, 30.11 Toni Järvinen (Mikko Järvinen) 2-3, 36.02 Korhonen (Niko Kalliokoski) 3-3, 37.12 Niko Kalliokoski (Jesse Kalliokoski) 4-3.