Kuopiolaisseura saavutti seurahistoriansa kuudennen Suomen mestaruuden venyttyään voittoon Turussa pelatussa liigakauden päätösottelussa. Kova kotijoukkue FC Inter kukistui loppuunmyydyllä Veritas stadionilla maalein 0-2 ja tunteikas lauantai-iltapäivä päättyi riehakkaiden keltamustien mestaruusjuhlien merkeissä noin tuhannen paikalle saapuneen KuPS-fanin edessä.

Ensimmäinen puoliaika taisteltiin tasaiseen tahtiin maaleitta. Kuopiolaisjuhlat pääsivät vauhtiin toisen puoliajan alkupuolella, kun hyökkääjä Ilmari Niskanen laukoi keltapaidat komeasti 0-1-johtoon. Hyökkääjän tarkka vasurilaukaus upposi upeasti Interin maalin ylänurkkaan. Niskanen viimeisteli Turussa tämän kauden viidennen liigamaalinsa. Keskikenttäpelaaja Reuben Ayarna laukoi komealla kanuunavedollaan 0-2 tehden tämän kauden toisen liigamaalinsa. Kotijoukkue ei saanut enää kavennusta aikaiseksi ja Veikkausliigan nykyinen mestaruuspatsas saapuu näin Kuopioon ensimmäistä kertaa milloinkaan.

KuPS-joukkue pelasi sarjakauden kymmenen viimeisintä liigaottelua tappioitta voittaen niistä kahdeksan ja pelaten kaksi tasapeliä yhteismaalein 20-3.

Toiseksi sijoittui FC Inter ja kolmanneksi Honka. Neljänneksi sijoittui Ilves ja viidenneksi HJK.

Ykköseen putosi VPS. KPV karsii sarjapaikastaan TPS:aa vastaan.