33-vuotias, 175-senttinen Rusculleda on Boca Juniorsin kasvatti. Hän on pelannut myös Amsterdamin Ajax U21-joukkueessa, Argentiinan pääsarjan Club Athletico Tigressä ja San Lorenzossa, Equadorin pääsarjan Deportivo Quitossa, Saudi-Arabian pääsarjan Al-Ahli Jeddahissa, Kreikan superliigan Panetolikos Agriniossa, Chilen Santiago Wandadersissa sekä useissa Argentiinan Nacional B-sarjan joukkueissa.

29-vuotias, 188-senttinen Ignacio David Fideleff on pelannut viimeksi Islannin pääsarjan ÍBV Vestmannaeyjarissa. Hän on edustanut myös Italian Serie A:ssa Napolia ja Parmaa sekä Israelin liigan Makkabi Tel Avivia. “Nachon” lähtöseura on argentiinalainen Newell´s, ja hän on pelannut myös maan pääsarjan Club Athletico Tigressä ja Paraguyan Club Nacional Asunciónissa. Fideleff auttaa pelaamisen ohessa myös joukkueen valmennusta puolustuspään osalta.

Rusculleda on pelikelpoinen jo ensi sunnuntain KuPS-ottelussa. Myös ylikunto-ongelmien vuoksi tovin sivussa ollut Justus Lehto palaa joukkueen vahvuuteen.

Lähde: www.pskemi.fi