Nissilää ei nähdä enää Kuopion Palloseuran riveissä, kun joukkue kohtaa tänään Veikkausliigassa Hongan. Keskikenttäpelaaja on kuitenkin paikalla ensi viikon keskiviikkona, kun KuPS kohtaa Savon Sanomat Areenalla HJK:n, joten kannattajilla on tilaisuus jättää jäähyväisensä “Upille”.

172-senttinen keskikentän taituri teki debyyttinsä Veikkausliigassa 26.5.2015, jonka jälkeen Nissilä teki nopean läpimurtonsa Kuopion Palloseuran pelaavaan kokoonpanoon. Meneillään oleva kausi on Urhon neljäs edustusjoukkueen riveissä ja kuopiolaisyleisön suursuosikki on ehtinyt pelaamaan Veikkausliigassa 88 ottelua, joissa on syntynyt 15 maalia ja 12 maalisyöttöä.

Kuopion Palloseuran oma kasvatti on käynyt kuopiolaisjoukkueen junioriputken läpi ja poikkeuksellisena lupauksena pienestä asti pidetty Urho on ollut kuopiolaisyleisön tietoisuudessa jo pikkupojasta asti. Pienikokoinen, valmentajien ylistämä Nissilä pelasi parhaan kautensa vuonna 2017, kun keskikenttäpelaaja onnistui maalinteossa yhdeksän kertaa ja johdatti Kuopion Palloseuran hopealle Veikkausliigassa.

Lähde: www.kups.fi