Karjalainen siirtyy kuopiolaisseuraan PS Kemistä, jonka riveissä pelasi tällä kaudella 32 Veikkausliigaottelua onnistuen maalinteossa kahdeksan kertaa. Hyökkääjä on pelannut myös viisi maaottelua U21-maajoukkueessa.

Oulun Luistinseuran kasvatti pelasi nyt ensimmäisen sarjakautensa Veikkausliigassa onnistuen erinomaisesti PS Kemin riveissä. Mieheltä löytyy kokemusta myös miesten Ykkösestä AC Oulun riveistä kaudelta 2016.

– Rasmuksen monipuolisuus pelaajana oli perimmäinen syy miksi halusimme hänet Kuopioon: hän on nopea, hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa ja hänellä on hyvä maalivainu, Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuran sivuilla.

– Karjalainen on pelaajaprofiililtaan juuri sellainen nuori lahjakas ja kehittyvä pelaaja, joita haluamme Kuopion Palloseuraan. Uskon, että meidän ammattimaisessa organisaatiossa ja valmennuksessa hänellä on mahdollisuus kehittyä pelaajana. Rasmuksesta olivat kiinnostuneita varmasti lähes kaikki Veikkausliigaseurat ja olemme erittäin tyytyväisiä, että hän valitsi meidät, pelaajakoordinaattori Henri Määttä päättää.

Lähde: www.kups.fi