Molemmat pelaajat ovat lahjakkaita nuoria pelaajia. 19-vuotias Valakari on ollut SJK:n junioreissa ja Akatemiassa jo vuodesta 2012. 17-vuotias Ville Tikkanen siirtyy Seinäjoelle OLS:n B-nuorista, hän on ollut mukana SJK:n harjoituksissa joulukuusta 2016 alkaen.

Tikkanen on syntynyt vuonna 1999 Oulussa ja hän aloitti jalkapallon OLS:ssa neljävuotiaana. Hän oli kantavia voimia OLS:n 1998-ikäluokan joukkueessa, mutta siirtyi C-juniorina HauPan paitaan. Tikkanen on pelannut myös HJK:n ja TPS:n mukana kansainvälisissä turnauksissa. Viime kauden hän pelasi OLS:n B-junioreissa SM-sarjassa. Hän on kuulunut Palloliiton Pohjoisen piirin lupauksiin ja ollut mukana Palloliiton teholeireillä ja aluejoukkueissa.

Maalivahti Paavo Valakari on syntynyt joulukuussa 1997 Helsingissä ja edustanut SJK:n junioreita vuodesta 2012 lähtien. Hän on pelannut SJK:n edustuksessa pari harjoitusottelua, viimeksi JJK:ta vastaan joulukuussa. Viime kaudella hän oli lainalla Kakkosessa pelaavassa SalPassa sekä saman sarjatason Lapuan Virkiässä. Yhteensä pelejä tuli näissä kymmenen. Hän on pelannut kaudella 2015 Kakkosta SJK:n reservijoukkue Kerho 07:n paidassa 18 ottelua ja oli SJK U19-joukkueen ykkösmaalivahtina. Hän kuuluu ikäluokkansa maajoukkuerinkiin.

Lähde: SJK:n tiedote