Tapanin tie liigajoukkueeseen ei ole ollut kaikista helpoin. Teini-iässä alkaneet loukkaantumiset pitivät lupauksen pitkiä aikoja sivussa pelikentiltä. Loukkaantumiset eivät kuitenkaan nuorta miestä lannistaneet ja nyt takataskussa on sopimus kotikaupungin liigajoukkueen kanssa. Viime kaudella Tapani pelasi

Viime kaudella Tapani onnistui tekemään läpimurtonsa Kakkosessa MP:n paidassa.

– Talvi lähti Lahti Akatemian kanssa hyvin tammikuussa käyntiin, mutta sitten tuli hiusmurtuma sääreen. Kun sääri oli taas kunnossa, tuli mahdollisuus lähteä Mikkeliin pelaamaan. Se osoittautui hyväksi ratkaisuksi, Tapani kertaa viime vuotta.

FC Lahti Akatemian ja MP:n riveissä yhteensä 15 ottelua Kakkosessa viimeistellen yhden maalin.

Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas iloitsee kaupungin oman pojan sopimuksesta. Tapani oli Lahden testattavana joulukuun aikana ja onnistui vakuuttamaan valmennusjohdon hyvillä otteillaan.

– On erittäin hienoa, kun omista kasvateista nousee edustukseen pelaaja. Mahdollisuutta halutaan aina tarjota, mutta se ei ole automaatio. Joona on kuitenkin osoittanut, että pystyy kamppailemaan meidän joukkueessa peliajasta. Kun Joona kuntoutui loukkaantumisistaan, niin hän pelasi vahvan loppukauden Mikkelissä. MP toimii hyvänä kasvupaikkana, kuten Jasse Tuomisen kohdalla aiemmin, Korkeakunnas kiittelee FC Lahden sivuilla.

Tapanin sopimuksen myötä FC Lahdella on ensi kaudeksi kasassa yhteensä 17 pelaajasopimusta.

Lähde: www.fclahti.fi