Mäkelänrinteen urheilulukiossa opiskeleva Rajatalo kirjoittaa keväällä ja muuttaa helmikuussa Ouluun.

FC Hongan kasvatti on pelannut Naisten Liigassa vuodesta 2015 ja hänen joukkueensa on voittanut Suomen Cupin mestaruuden 2015 ja hopeaa 2016 sekä Naisten Liiga -pronssia 2016. Rajatalo pelasi myös B-tyttöjen joukkueessa, joka saavutti tänä vuonna SM-hopeaa. Hän kuuluu U19-maajoukkuerinkiin ja on pelannut tähän mennessä 10 nuorisomaaottelua.

Päävalmentaja Kari Koivikko on erittäin iloinen kun jokaiselle pelipaikalle saadaan sopivaa kilpailua.

– Joukkueemme saa yhden erittäin lupaavan, motivoituneen ja tavoitteellisen pelaajan lisää. Sonja haluaa mennä pelaajana eteenpäin ja uskon, että uusi ympäristö ja nuori joukkueemme mahdollistavat sen. Kotiutuminen tapahtuu varmaankin hyvin nopeasti, Koivikko toteaa ONS:n sivuilla.

Rajatalo pitää ensi vuotta tärkeänä ja tavoitteena onkin päästä pelaamaan EM-kisoissa elokuussa.

– ONS tuntui oikealta ratkaisulta, koska siellä pystyn haastamaan ja saamaan vastuuta joukkueessa. Tavoitteena on saada pelattua paljon hyviä ja kovia pelejä liigassa. Tietenkin jännittää vähän muuttaa pois kotoa kokonaan uuteen paikkaan. Joukkueessa on kuitenkin monta tuttua pelikaveria maajoukkueesta ja minut otettiin heti todella hyvin vastaan, kun olin ensimmäistä kertaa treeneissä mukana. Minulle jäi tosi positiivinen fiilis koko porukasta. Odotan innolla tulevaa kautta

Lähde: http://onssi.fi/2012