Harjua remontoidaan tulevana kesänä vuoden 2018 Kalevan kisoja varten ja kenttäremontin takia JJK ei pysty pelaamaan kaikkia kotiotteluitaan Harjulla. Siksi suunnitelmissa oli, että JJK pelaisi koko kauden 2017 Viitaniemen kentällä.

“Nisulan montun” kunnostaminen Veikkausliigan olosuhdevaatimusten tasolle vaatisi kuitenkin melko mittavat kunnostustyöt, sillä Viitaniemeen pitäisi saada selkeästi lisää katsomokapasiteettia sekä muita tiloja. Parhaillaan kentällä on jää, jolla JPS pelaa omat Bandyliigan kotiottelunsa ja kunnostustyöt päästäisi aloittamaan vasta JPS:n kauden loputtua. Loppujen lopuksi tultiinkin siihen tulokseen, että Viitaniemen olosuhteita ei ehdittäisi saada liigakelpoisiksi vaaditulla aikataululla.

Aiemmin ennakoitiin jo, että Harjun stadion olisi käyttökiellossa kesäkuun alusta elokuun puoliväliin asti, jolloin myös JJK joutuisi kotikentältään evakkoon kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi. Lopulta on kuitenkin todettu, että JJK:n kotiotteluita voidaan pelata remontin ollessa meneillään ja Kettupaidat joutuvat kotikentältään evakkoon vain suunnilleen heinäkuun ajaksi. Todennäköisesti evakkokentällä ei siis tarvitse pelata montaakaan kotiottelua.

Evakko-ottelunsa JJK tulee pelaamaan Vaajakoskella. Vaajakosken stadionilla ei ole lämmitystä eikä valaistusta, mutta kesällä pelatessa niistä ei muodostu ongelmaa.

Lähde: www.jjk.fi