Yli-Säntti kävi syksyllä viikon mittaisella harjoitusjaksolla Växjö DFF:n riveissä. Hän vakuutti taidoillaan ja on nyt solminut sopimuksen ruotsalaisseuran kanssa.

Växjö DFF pelasi kaudella 2016 Elitettania ja sijoittui sarjassa kolmanneksi.

Yli-Säntti ehti pelata neljä erittäin hienoa kautta Ilveksen ykkösmaalivahtina. Kaksi kautta naisten Ykköstä ja kaksi liigaa. Kaudella 2014 hän päästi ainoastaan kaksi maalia 17 ottelussa. Hän ehti myös voittaa Naisten Liigan hopeaa Ilveksen kanssa kaudella 2015.

Ilves on nimittänyt myös taustajoukkonsa ensi kaudeksi. Päävalmentajana kaudella 2017 toimii Marco Baruffato. Hän toimi jo viime kauden naisten apuvalmentajana, ja on siitä syystä tuttu monille pelaajille sekä hän itse tuntee pelaajat hyvin.

Maalivahtivalmentajana jatkaa Mikko Kaven. Maalivahtien lisäksi hän pystyy myös auttamaan koko joukkueen puolustuspelaamista sekä puolustuslinjan ja maalivahdin yhteistyötä pelin avaamisessa. Mika “Lada” Lahtinen liittyy Ilves Naisten valmennustiimiin. Hänellä on takanaan komea pelaajaura, joka päättyi edelliskauteen. Tällä hetkellä Lahtinen suorittaa B-valmentajatutkintoa huippupelaajakurssilla. Naisten joukkueen lisäksi hän toimii valmentajana Ilveksen junioripuolella.

Fysiikkavalmentajana jatkaa Heli Rekimies, jonka toimesta myös klinikkatoimintaa on kehitetty. Hän pystyy nyt entistä paremmin yhdistämään toimintaa myös harjoituksiin.

Uudeksi huoltajaksi Ilve sai Ville Korpelan. Korpela toimii myös naisten joukkueen hierojana. Näin ollen pahimpiin vammoihin on mahdollisuus saada apu jo heti paikan päällä.

Joukkueenjohtajana jatkaa Leena Työläjärvi. Hän on toiminut Ilveksen joukkueenjohtajana jo seitsemän vuoden ajan.

Lähde: ilveksennaiset.fi