TPS:llä oli jo ennestään valmiina 18 pelaajasopimusta. Jo aiemmin tehdyt sopimukset kattoivat käytännössä kaikki seuran viime kauden runkopelaajat. Lisäksi keskikenttäpelaaja Julia Tunturi palasi Åland Unitedista Turkuun. TPS on tehnyt nyt kahdeksan uutta pelaajasopimusta ja sopimusten alaisten pelaajien määrä nousee 26:een. TPS:n tämän hetken sopimuspelaajista neljä on maalivahteja, ja loput 22 kenttäpelaajia.

Vaasalaislähtöinen puolustaja Frida Lähteenmäki siirtyy TPS-paitaan ensi kaudeksi FC Hongasta. Laitapelaaja Tiia Savolainen saapuu Turkuun puolestaan Kuopion Pallokissoista. Porilaisessa NiceFutiksessa viimeiset neljä kautta hyökännyt Netta Hannula hakee myös uusia haasteita pelaajauralleen TPS:stä. Porista TPS:n riveihin siirtyy myös laitapelaaja Milla Rantamäki. Lähteenmäki ja Savolainen ovat vuoden 1997 ikäluokkaa, Rantamäen syntymävuosi on 1995 ja Hannulan 1993.

TPS:llä on ollut loppuvuodesta harjoitusringissään myös omia nuoria try out -pelaajia. TPS:n omat kasvatit, maalivahti Matilda Nurmi, puolustaja Iines Lehkonen, keskikenttäpelaaja Emma Suominen sekä hyökkääjä Peppi Saarinen, ovat nyt try out -näyttönsä antaneet ja he pääsevät tuoreina sopimuspelaajina mukaan kilpailemaan peliajasta.

Lähde: https://fc.tps.fi