18-vuotiaat Ida Raustola ja Alina Kosunen siirtyvät Punamustiin yhteistyöseura VJS:n riveistä. Molemmat ovat esiintyneet myös Suomen nuorisomaajoukkueissa

Raustolan pelipaikka löytyy keskikentän keskustasta, mutta hän on pelannut ajoittain myös topparin tontilla. Kosunen sen sijaan viihtyy hyökkäyspään pelipaikoilla. Viime kaudella kaksikko pelasi VJS:n riveissä sekä naisten Ykköstä että B-tyttöjen SM-sarjaa.

Riihimäkeläinen Raustola on edustanut juniorivuosinaan kotikaupunkinsa RiPSiä ja naapurikaupungin HyPSiä. Kolmen edellisen kauden ajan hän edusti VJS:ää. Kosunen sen sijaan on TuPSin kasvatti, joka on edustanut kauden ajan myös keravalaista PKKU:ta. Hän vietti VJS:n riveissä neljä kautta ennen Punamustiin siirtymistään.

Molemmat harjoittelivat PK-35 Vantaan mukana jo viime kaudella ja olivat mukana talven harjoitusotteluissa. Harjoitteluympäristö, joukkue ja Punamustien pelitapa ovat siis kaksikolle jo ennestään tuttuja. Kosusen mukaan päätös Punamustiin siirtymisestä syntyi helposti.

PK-35 Vantaalla on nyt 15 pelaajasopimusta kaudelle 2017: Sanna Saarinen, Vilma Väisänen, Velma Oikarinen, Tiia Peltonen, Mimmi Nurmela, Roosa Bröijer, Netta Koso, Selina Mustajoki, Ella Hopponen, Roosa Toivanen, Ronja Ikonen, Kaisa Collin, Mette Barck, Ida Raustola ja Alina Kosunen.

Lähde: https://pk35vantaa.fi