HJK pisti PK-35 Vantaan tiukoille lauantaina, mutta lopulta hallitsevat mestarit kuittasivat 3-2. Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana, mutta toisen puoliajan alkuun PK iski kahdesti nopeaan tahtiin Tia-Maria Jaakonsaaren a Ashley Riefnerin toimesta. Tia Hälinen kavensi, mutta Sanni Franssi kuittasi heti perään vantaalaiset taas kahden maalin johtoon. Vilma Hakalan kavennus jäi laihaksi lohduksi.

TPS jatkoi vahvaa kauttaan voittamalla ONS:n 3-0. Elli Pikkujämsä onnistui kahdesti ja Hanna Ruohomaa iski yhden maalin. Honka voitti Pallokissat tiukassa mittelössä 2-0. Henni Malinen ja Linda Nyman merkkauttivat espoolaisten maalit. Åland United haki Porista selvän voiton kukistaessaan NiceFutiksen 5-0. Isabella Mattsson teki hattutempun ja Cynthia Uwak sekä Viktoria Byskata vastasivat muista maaleista.

PK-35 Vantaalla on 11 pisteen ero TPS:aan, mutta sen jälkeen on tasaisempaa. Seuraavat kuusi joukkuetta mahtuvat kuuden pisteen sisään. Hännillä ovat TiPS ja NiceFutis.