HJK kohtasi bulgarialaisen PFC Beroe Staran kotikentällään. Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt 1-1-lukemiin ja HJK vankisti otettaan jatkopaikkaan ensimmäisellä puoliajalla, kun Atomu Tanaka puski HJK:n johtoon 25. minuutin kohdalla. HJK:n johto piti loppuun saakka ja näin se eteni otteluparista jatkoon.

HJK kohtaa seuraavalla kierroksella IFK Göteborgin.

Ottelun tilastot

RoPS ei onnistunut yllättämään zagrebilaista Lokomotivaa, kun se putosi yhteismaalein 3-1. Toinen osaottelu Kroatiassa päättyi Lokomotivin 3-0-voittoon. RoPS joutui ottelussa ahtaalle jo 22. minuutilla, kun Lokomotivalle vihellettiin rankkari, mutta Antonio Reguero torjui sen. Samassa tilanteessa Juha Pirinen sai ensimmäisen keltaisen korttinsa ja toinen tuli 12. minuuttia myöhemmin ja näin RoPS joutui pelaamaan lopun ottelun miehen vajaalla. Lokomotiva käytti miesylivoiman hyväkseen, kun ensin Ivan Fiolic teki johtomaalin ensimmäisen puoliajan lopulla ja Mirko Maric lisäsi johtoa toisen puoliajan alussa. Maric onnistui vielä toistamiseen ja pisti lapun lopullisesti RoPS:n luukulle.