Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui pitkälti Belgian hallinnassa. Kuudennella minuutilla Divock Origi eteni laidalta ja keskitti maalille, mutta Suomen puolustus pystyi peittämään Michy Batshuayin laukauksen ja pallo meni kulmaksi, josta ei syntynyt mitään. Belgia piti odotetusti palloa ja hallitsi kenttätapahtumia samaan aikaan, kun Suomi yritti lähinnä pitkillä pistoilla hakea Kasper Hämäläistä kärjestä. Hämäläinen ei kuitenkaan palloja saanut.

Batshuayin lisäksi Jan Verthongen pääsi pariin kertaan tosissaan uhkailemaan Suomen maalia. Kertaalleen hän ohjasi avopaikasta yli ja kerran hän pääsi yrittämään vapaapotkusta, mutta Lukas Hradecky oli hereillä torjuen kudin alakulmasta. 37. minuutilla Marouane Fellaini pääsi kulmapotkusta puskemaan, mutta Hradecky venyi jälleen. Lähimmäksi maalia pääsi Batshuayi, jonka pusku 40. minuutilla kilpistyi tolppaan. Huuhkajien puolustus kesti ja tauolle mentiin maalittomassa tilanteessa.

Toiselle puoliajalla Huuhkajat tuli vahvasti. Viiden minuutin jälkeen Roman Eremenko pääsi tälläämään rangaistusalueen kulmasta, mutta Thibault Courtois torjui terävän kudin. Muutamaa minuuttia myöhemmin kotiyleisö sai aihetta ihmetykseen, kun Suomi iski maalin. Vasemmalla laidalla Tim Sparv pelasi pallon nousevalle Jukka Raitalalle, joka keskitti matalan pallon maalille ja Hämäläinen siirsi puolustajan edestä pallon varmasti maaliin. Suomi sai maalista itseluottamusta ja pystyi seuraavat minuutit pitämään palloa paremmin, mutta hiljalleen Belgia alkoi vyöryttää hyökkäyksiään hakien tasoitusmaalia.

Fellaini pääsi kokeilemaan puskulla ja Christian Benteke oli pariinkin otteeseen lähellä, mutta Suomen maali varjeltui. Perparim Hetemaj pääsi kertaalleen uhittelemaan Belgian maalia ja aneli tilanteesta rangaistuspotkua pallon osuttua belgialaispelaajan käteen, mutta erotuomarin pilli pysyi taskussa.

Belgian hallinta tuotti tulosta lopulta 89. minuutilla. Dries Mertensin kiertenine laukaus oli yllättää Hradeckyn, mutta tämä sai sen vaivoin torjuttua etuyläkulmasta. Pallo kimposi yläilmoihin ja Romelu Lukaku riisi pallon maaliviivalta rinnallaan maaliin. Mertens oli lähellä ampua Belgian vielä voittoon lisäajalla, mutta Hradecky venyi jälleen huipputorjuntaan. Pian sen jälkeen erotuomari vihelsi pelin päättyneeksi.

Seuraavaksi Huuhkajat kohtaa maanantaina Italian Veronassa.

Huuhkajien kokoonpano:

1 Lukas Hradecky

2 Paulus Arajuuri

4 Joona Toivio

7 Roman Eremenko

8 Perparim Hetemaj (83. 16 Thomas Lam)

13 Kari Arkivuo (71. 11 Janne Saksela)

14 Tim Sparv (C)

15 Markus Halsti

19 Alexander Ring (54. 17 Joni Kauko)

21 Kasper Hämäläinen (68. 20 Joel Pohjanpalo)

22 Jukka Raitala

Vaihdossa:

12 Niki Mäenpää

23 Jesse Joronen

5 Juhani Ojala

6 Valtteri Moren

9 Tim Väyrynen

10 Teemu Pukki

18 Jere Uronen