Maajoukkuepelaajilla on edessä vielä yhdet seurajoukkueottelut ennen kuin Helmarit kokoontuu EM-karsintojen jatkumista varten.

Juliette Kemppi onnistui maalinteossa Norjassa, kun Kolbotn voitti Medkilan 2-0. Kemppi sinetöi voiton 86. minuutilla. Kolbotnin maalia vartioi Siiri Välimaa, joka liittyy niin ikään Suomen maajoukkueryhmään EM-karsintaotteluihin Irlantia ja Portugalia vastaan. Maija Saari oli käyttämätön vaihtopelaaja, kun Stabæk voitti Arna-Bjørnarin 1-0.

Ruotsissa nähtiin jälleen suomalaiskohtaaminen. Iina Salmi pelasi toisen puoliajan, kun FC Rosengård haki 2-1-vierasvoiton Kopparbergs/Göteborgista. Adelina Engman urakoi reilun tunnin.

Annika Kukkosen Djurgårdenin vahva meno jatkuu. Lauantaina joukkue voitti Mallbackenin 2-1. “Anki” pelasi totutusti täydet minuutit. Emmi Alanen ja Linda Sällström pelasivat niin ikään 90-minuuttiset, kun Vittsö tahkosi maalittoman Örebron kanssa.

Tanskassa oli ohjelmassa cupin finaaliviikonloppu ja suomalaiset saivat aihetta juhlaan. Nora Heroumin ja Tuija Hyyrysen Fortuna Hjørring nimittäin voitti finaalissa Brøndbyn 3-1.

Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa pelataan vielä viikonloppuna 28.-29.5. ennen maajoukkuetaukoa.

Naisten maajoukkue kokoontuu Valkeakoskelle maanantaina 30.5. Joukkue kohtaa EM-karsintaotteluissa Irlannin perjantaina 3.6. ja Portugalin tiistaina 7.6.