PK-35 Vantaa vankisti asemiaan sarjakärjessä voittaen sunnuntaina Vantaan paikalliskamppailussa TiPS:n 6-0. Tehonaisena hääri peräti neljä maalia iskenyt Sanni Franssi. TiPS:n urakkaa vaikeutti maalivahti Ida-Sofia Helppikankaan saama punainen kortti 35. minuutilla. Ilves pelasi viikolla kaksi ottelua ja nappasi molemmista voitot. Ensin kaatui TiPS tiistaina ja lauantaina tamperelaiset hakivat täyden pistepotin Oulusta ONS:n vieraana.

HJK ja FC Honka tasasivat torstaina pisteet 2-2-tasapelillä ja TPS jatkoi vahvaa alkukauttaan kukistamalla lauantaina Åland Unitedin vieraissa. Pallokissat paranteli asemiaan sarjataulukossa voittamalla NiceFutiksen vahvan toisen puoliajan esityksen jälkeen.

PK-35 Vantaa on sarjan kärkipaikalla kuuden pisteen erolla ennen TPS:aa. TiPS on murheellisesti sarjan viimeisenä nollalla pisteellä ja maalierolla 0-32.