Hallitseva mestari PK-35 Vantaa järjesti maalijuhlat Åland Unitedin kustannuksella voittamalla 7-0 (2-0). Hanne Ojanperä oli iskussa viimeistelemällä hattutempun. Sanni Franssi iski kahdesti ja Sanna Saarinen sekä Tia-Maria Jaakonsaari kertaalleen.

Pallokissat haki pisteet Tikkurilasta voittamalla TiPS:n 3-0 (2-0). Pallokissoilta Anni Hänninen ja Olga Ahtinen onnistuivat maalinteossa jo ensimmäisen vajaan vartin aikana ja loppulukemat sinetöi Signy Aarna.

TPS ja Ilves tasasivat pisteet 2-2 (1-0)-lukemin. TPS johti ensimmäisen puoliajan jälkeen Sini Laaksosen maalilla. Toisella puoliajalla Ilves tuli rinnalle ja ohi Emmaliina Tulkin ja Kaisa Björnin maaleilla. Hanna Ruohomaa toi TPS:n kuitenkin vielä tasoihin muutama minuutti ennen loppua. Honka ja ONS pelasivat maalittoman tasapelin.

PK-35 Vantaa jatkaa tappioitta sarjan kärjessä ja kuusi pistettä perässä tulee TPS. TiPS on edelleen sekä pisteittä että maaleitta.