Ruotsin hallitseva mestari FC Rosengård jatkoi päättyneellä viikolla vahvaa menoaan. Ensin joukkue voitti keskiviikkona kotonaan Piteån 4-0. Iina Salmi teki tuossa pelissä ensimmäisen Damallsvenskan-maalinsa ja pelasi reilun tunnin. Sunnuntaina hän tuli vaihdosta kentälle 77. minuutilla ja teki omiensa 6-0-maalin tuomarin antamalla lisäajalla Mallbackenia vastaan.

Viikonlopun suomalaiskohtaamisessa Vittsjö ja Kristianstad pelasivat 1-1-tasapelin. Kotijoukkueen Emmi Alanen pelasi täyden pelin, Linda Sällström oli käyttämätön vaihtopelaaja. Jenny Danielsson pelasi reilun tunnin.

Adelina Engman urakoi täyden 90-minuuttisen, kun Kopparbergs/Göteborg voitti Umeån 5-2. Annika Kukkonen pelasi täydet minuutit, kun Djurgården kärsi 0-2-tappion Piteålle.

Saksassa Tinja-Riikka Korpelan Bayern München on jo varmistanut Bundesliigan mestaruutensa. Joukkue voitti sunnuntaina SGS Essenin 1-0 vieraissa. Korpela oli läpi ottelun vaihdossa. Bayern päättää kautensa viikon päästä maanantaina kotiottelulla 1899 Hoffenheimia vastaan.

Tuija Hyyrysen ja Nora Heroumin Fortuna Hjørring jatkoi Tanskassa vakuuttavasti. Joukkue kaatoi sunnuntaina Kolding Q:n vieraissa 5-0.

Norjassa Stabæk voitti Uræddin 5-0. Maija Saari pelasi 86 minuuttia. Kolbotn puolestaan voitti Trondheims-Ørnin niukasti 1-0. Juliette Kemppi pelasi täydet minuutit, Siiri Välimaa ei ollut kokoonpanossa.

Naisten maajoukkue jatkaa EM-karsintoja 3.6 Irlantia ja 7.6. Portugalia vastaan. Ottelut pelataan Valkeakoskella ja Helsingissä.